tavallisimmat dieettimokani

Eräs työkaverini innostui tänään kalorien laskennasta, kun kerroin hänelle SULAMOSTA. Käytännössä me olemme muodoiltamme pitkälti samankaltaisia. Myös dieettihistoriamme yhdistää meitä. Hänenkin keittiöstään löytyy kaikki tarvittava välineistö painonpudottamiseen. On elintarvikevaakaa, sauvasekoitinta, protskujauheita, vitskuja, sheikkeriä ja todennäköisesti hänenkin kätköistään löytyy muutama jumppavideo. Itse olen siinä asiassa modernisoitunut. Laitoin vhässät jokin aika sitten kierrätykseen ja roskiin. Hankin jumppapallon, jota koiranikin pelästyi. Tarvittaessa siirtelen jumppapalloa tieltäni eri kohtiin huushollissani. Eräässä jumppavideoappsissä on liike, miten palloa heilutellaan käsien välissä eli liikuntaa sekin.

Olen siis työkaverini ja ehkä monen muunkin ikäiseni naiset tavoin hankkinut vuosien varrella jos jonkinlaista painonpudotusapuvälinettä. Kilot sen sijaan ovat ja pysyvät, muutama on jopa tullut lisääkin.
Kun kaikista laihdutushärpäkkeistä katoaa uutuuden viehätys, astuu arki kuviohin ja entiset huonot ruokatavat. Suklaapala jos toinenkin suhahtaa kurkusta alas. No tämä päivä oli tässä, jatketaan huomenna. Yksi kakkupala muuttaa kaikki suunnitelmat. Ongelmana on kärsivällisyyden ja pitkäjänteisyyden puute. Sanoin työkaverilleni, että mitään ihmeitä ei kannata odottaa ja itseä ei pidä huijata. Puhuttelin samalla itseäni. Aikuisten oikeesti. Nyt pitää totella. Ihan naurettavaa yrittää laihduttaa ei vain vuodesta toiseen, vaan vuosikymmestä toiseen.

Koska arjen kärsivällisyys laihduttamisessa on nuoralla tanssimista, ajattelin jakaa tämän viikon menyytäni, koska laihduttaja voi oikeasti syödä hyvin ja sen kunniaksi, että tänä aamuna kilokäyräni sanoi enää lievä ylipaino aiemman merkittävän sijaan. Kakkupala ei kaada tätä projektia. Laihtumisen suhteen mulla on vain mahdollisuus. Opin tuon eräältä viisaalta laulajalta.

Kahden aterian kaalilaatikossa on 1 kg kaalia (278kcal), 300g 7%  jauhelihaa (414kcal), siirappia 50g (151kcal), fonduchef beef 27 kcal, sipuli 100g (30kcal) eli 400 kcal per ateria. Lisäksi halpaa ja hyvää. Ainekset uunivuuassa uuniin, uuni päälle, uuni pois päältä. Sekoita ja nauti :-)

Kuvassa laihduttamisen aakkosten perushärpäkkeet :-)

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Ikuiset viimeiset kiusaukset

mehukkaita arkiruokia

laihtumisen salaisuudet