Akoilla on akan mieli, tekee mitä muistaa



Pikadieettien sijaan useimmat verkkovalmennuksia tarjoavat yritykset keskittyvät nykyään mielenmuutokseen, jonka avulla onnistuu pysyvä laihtuminen. Jotkut lupaavat sen tapahtuvan nopeasti, toiset hitaasti. Kaikilla ylipainoisilla naisilla on alitajunnassaan sama päämäärä: olla nopeasti laiha. Miksei hoikistuminen usemmiten onnistu? Mitäpä, jos tänä vuonna oikeasti onnistuisi.

Yhtä mieltä ollaan pääsääntöisesti siitä, että pikadieetit tuottavat vain vähän pysyvää tulosta. Kuin tuli, ne ovat hyviä renkejä mutta huonoja isäntiä. Tarvitaan sellainen isäntä, joka aikaansaa pysyvän muutoksen. 

Mielenmuutos on aavistuksen kulutettu sana, mutta on pysyvän hoikistuminen ratkaisu. Maailmassa muutos on
pysyvää ja tempaa mukaansa jokaista vaativaan sävyyn. Tiedän vain yhden asian joka ei muutu, mutta se ei olekaan tästä maailmasta. Minulle eräs pikadieetti toimi renkinä ja käynnisti mielenmuutoksen. Renki oli rohkaiseva ja antoi toivon onnistumisesta. 


 Hormoonit tekevät naisen elämästä vuoristorataa ja sumentavat ajatuksia. Huulien välistä purskahtelee tahtomatta välillä ruma sana jos toinenkin. Voi sitä ressua joka on tulilinjalla. 
Pinnan alle jääneet sanoittamattomat tunteet voivat saada ulos tullessaan tuntemattoman muodon. Mielenmuutokseen kuuluu, että on velvollinen tarkastelemaan sielujensa syövereitä.

Naisessa on ainutlaatuisia vain hänelle annettuja lahjoja. Itsen tarkastelemiseen kannattaa käyttää aikaa eikä kopioida ketään muuta. Siinä vasta mielenmuutosta onkin. Kaivaa esiin omat lahjat, mitä ikinä ne ovatkaan. 


Jos ei rakasta ja arvosta itseään on  laihduttaminenkin pakottamista. Ja pakottaminen sattuu. Lihoaminen on itsensä laiminlyömistä. Ilman rakkautta mieli sairastuu, katkeroituu eikä taivu. Aito peilikuva sumenee. 

Minun uuden vuoden lupaukseni on, että opettelen tykkäämään itsestäni. Siitä henkilöstä, joka on ainutkertaiseksi muovailtu, ei kenenkään toisen kopio eikä muotivirtausten malli. En halua laiminlyödä itseäni, vaan onnistua, en saamalla pikavoittoa vaan muuttumalla enemmän omaksi itsekseni.






Akoilla on akan mieli ja sen edessä pitää nöyrtyä.  Akkamaisuus selittää osan epäonnistuneista dieteeteistä. Siitä huolimatta pysyvä painonhallinta vaatii muuttumista, keskittymistä, taipumista ja joustamista. Hätiköimällä tulee vain hauraita tuloksia. Itseään on pakko tutkia rehellisyyden silmälaseilla ja rakastaa pelotta, jos mielii päästää tavoitteeseensa. Jänikset loikkivat nopeasti minne sattuvat, kilpikonna kulkee hissukseen eteenpäin ja voi olla perillä ennen jänistä. Pienet asiat pitää tehdä huolellisesti, eikä sinnepäin. Se on paljon mielenmuutoksessa. Jokainen elämän hetki on timantti. Toisinaan hiottu, toisinaan hiomaton, mutta se on sinun käytössäsi.




Kommentit

  1. Samansuuntaisia ajatuksia täällä. Motto tälle vuodelle: Hitaasti hyvä tulee!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Mymmeli, yhdessä ja eteenpäin sano mummo lumessa 👍😅

      Poista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Ikuiset viimeiset kiusaukset

mehukkaita arkiruokia

laihtumisen salaisuudet