Tylsyyksien tiistait






Useimpien ihmisten mielestä maanantai on viikon ankein päivä. Minusta se on tiistai. Maanantaina kaikki on vielä alussa. Uusi viikko, uusi elämä, virkeyden viikonloppu vasta selän takana. Maanantaina kaikki on vielä edessä. Tiistaina ei tapahdu mitään. Se on paikalleen pysähtynyt päivä täyteen ahdettua arkea. Mitä vikaa on arjessa? Ei mitään. Paitsi, että se on tylsää. 
Tiistaikin on silti elettävä. Äkkiä se on läpijuostu ja voi siirtyä keskiviikkoon, joka on aina kiva päivä. Silloin ollaan viikon puolivälissä. Nuorena tyttönä keskiviikko oli pikkulauantai. 

Minulla on kaapissa viisi levyllistä suklaata. On montaa eri makua. Maraboun valkoinen on ykkössuosikkini ja äskettäin se huuteli, että kohta hän pilaantuu, jos ei tule syödyksi. Tiistain sietämistä sen syöminen ainakin helpottaisi. Toivon oikein paljon voimia sinulle rasvanpolttajasiskoni, jaksetaan yhdessä. Huomenna on keskiviikko. Se on voimakas päivä. Voittoisa. Ja yksitoikkoinen, ikävystyttävä, ankea, väritön tiistai on ohi.Voit kiittää itseäsi,

koska vähintään tämän verran on taas palanut :-)


Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Ikuiset viimeiset kiusaukset

mehukkaita arkiruokia

laihtumisen salaisuudet