updeittaus

Yritin saada blogiini trendikkyyttä. Innovoin viherpirtelön rairuohosta. Olin kasvattanut ohraa.

Kävi niin, että blenderi alkoi kärytä, koska ruohot tarttuivat teriin niitä jarruttaen. Saattoi olla viimeinen blendaus sillä laitteella. Luin La Vida blogista, että hänellä on joku Vitamix merkkinen ihanuus. Googlaamalla selvisi, että sen hinta on noin 700€!Aivan. Että sen takia minulla ei ole sellaista. Nähtäväksi jää miten käy suurten suunnitelmieni eli uusien reseptikokeilujeni, kun ei ole superblenderiä. Pitäisi tehdä kaikkia ihania terveyssuperfoodpalleroita ja patukoita, mitä kaikki pyykkilautavatsaiset popsivat.

En lannistunut vihersmoothieni epäonnistumisesta ja päätin, että nytpä kehitän proteiiniviheraamiaismuffinit.... Ei tullut julkaisukelpoisuuden ylittäviä 🤣
Minulle kuuluu kevättuulia. Tämän kuukauden tavoitteena on - 3,5kg ja sitten pääsen seuraavalle kymmenluvulle ja se antaa uusia voimia kohti kesää. Paino on hieman jumittunut, mutta eipä ihme koska hieman suklaata tullut naposteltua. Taisaisella maalla kuitenkin ollaan, eikä yläviistossa. Otan  taas SULAMOn avuksi, koska on aika uuteen nousuun tai laskuun tarkoitan.

Kun mieheni kuolemasta tuli kuluneeksi vuosi, oli kuin olisin rämpinyt suon yli ja pääsin vihdoin tasaiselle maalle. Nyt vain kädet ristiin vielä useammin, jotta maasto ei pettäisi. Nautin suunnattomasti keväisistä luentomatkoista, joissa minulla on usein koira seurana. Ihanaa virkistystä ja rakastan opettamista. Parasta on hotelliaamiaiset. Rakastan pekonia. Silloin en laske kaloreita.

Kuulumisten kysely on niin tärkeää ihmiselle. Kun kysyy, pitää olla valmis myös kuuntelemaan. Maailma ympärillä muuttuu nopeasti, joten joku joka vain kuuntelee ja on peilinä, kun toinen päivittää, estää ehkä jotakuta hukkumasta. Varsinkin keväällä ollaan usein uusissa vireissä, joillekin kevät taas on masennuksen aikaa. Omaa virettä voisi jakaa jollekin sellaiselle.





Loppu hyvin kaikki hyvin. Marttojen muffinssiohjeet toimivat. Resepti löytyy martoilta hakusanalla aamiaismuffinsit. Maidon vaihdoin Profeel Vaniljajuomaan, hunajan steviaan, ripaus lisäksi kuitua psylliumjauheesta. Olivat todella herkullisia ja allaolevassa kuvassa kahvikakkusina koulutuspäivässä mukana. Ei tarvitse arpoa, ostaako kanttiinista viinerin vai ei. Se on osa elämäntapamuutostani. Aamupalaksi ja arjen herkutteluhetkiin.




Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Ikuiset viimeiset kiusaukset

mehukkaita arkiruokia

laihtumisen salaisuudet